Start dit krav

Emirates aflyst fly eller forsinkelser? – Få kompensation og erstatning

Var dit Emirates fly forsinket, overbooket eller helt aflyst? Så kan du have krav på op til 4.500 kr. i erstatning og kompensation pr. pasager.

Du kan selv søge erstatning for forsinket eller aflyst fly hos Emirates, men proceduren  kan godt være lidt svær og tidskrævende. 

Vi tilbyder derfor, at håndtere hele sagen for dig. Du skal ikke betale noget – vi tager blot en mindre andel af det beløb vi ender med at skaffe i erstatning eller kompensation til dig.
Flyforsinkelse og flyaflysninger med Emirates

Er du så uheldige at være forsinket med Emirates, så kan du have ret til kompensation. EU 261/04 er regelsættet, som beskytter dig som flypassager. Det danner grundlaget for din ret til kompensation.

Hvis du for nylig blev påvirket af et forsinket fly, et aflyst fly eller et overbooket fly med Emirates, er du som passager beskyttet, og du har ret til erstatning. Du er berettiget kompensation i følgende 3 tilfælde;

 • Aflysninger eller forsinkelser på mindst 3 timer, som ikke skyldes en ekstraordinær omstændighed
 • Start eller slutdestinationen er inden for EU’s grænser
 • Boardingafvisning på trods af at være fremmødt til tiden med gyldigt rejselegitimation og visum.

Overbooking og nægtet boarding Emirates

Begrebet boardingafvisning omfatter ikke kun boardingafvisninger, som skyldes overbookning, men også boardingafvisninger af andre grunde, såsom driftsmæssige grunde.

Har Emirates afvist dig ved boarding mod din vilje, kan du søge kompensation forudsat at forsinkelsen er på mindst to timer, og flyet afgår fra en EU-lufthavn ELLER har gyldig EU-licens.

Boardingafvisningen giver dig ret til at vælge mellem enten;

 • refusion inden for syv dage af den fulde købspris af billetten for den del eller de dele af rejsen, der ikke blev foretaget OG hvis det er relevant en returflyvning til første afgangssted
 • omlægning af rejsen til vedkommendes endelige bestemmelsessted ved førstgivne lejlighed
 • ændring af reservationen til et senere tidspunkt efter eget valg

Emirates derudover sørger for forplejning, herunder mad og drikke, to gratise telefonopringninger og indkvartering på hotel såfremt forsinkelsen strækker sig over natten.

Du kan læse mere om dine rettigheder ved overbooking og nægtet boarding her.

Krav på erstatning ved aflyst og forsinket flyafgang

Ifølge EU 261/2004 har du krav på kompensation, hvis dit fly aflyses senere end 14 dage før afgangstidspunktet. Ankomsttidspunktet på destinationen afgør kompensationsbeløbets størrelse.

Ifølge EU 261/2004 har du ret til erstatning, hvis du ankommer til din slutdestination 3 timer eller mere efter det ankomsttidspunkt, som oprindeligt var planlagt af flyselskabet.

Vær opmærksom på at hvis flyet lander 2 timer og 50 minutter, men at dørene først åbnes 15 minutter senere, er forsinkelsen 3 timer og 5 minutter, trods flyselskabet angiver en kortere forsinkelse. Du skal dog være i stand til at bevise, hvor lang tid i holdt på landingsbanen, før I fik lov til at forlade flyet.

Sådan kræver du kompensation for et forsinket, aflyst eller overbooket Emirates-fly

Det er både let og billigt at få din berettiget kompensation hos flypenge.dk. Vi behandler din sag, hvad enten der er tale om en flyforsinkelse, en flyaflysning eller en overbookning direkte hos flyselskabet. Vi arbejder ud fra princippet “No Win, No Fee”.

Vi søger erstatning ved din forsinkelse, aflysning eller overbooking direkte hos flyselskabet. Vi går endda til retten, hvis flyselskabet nægter at betale uden ekstra gebyr.

Efter endt sag overfører vi pengene til dig, – fratrukket vores gebyr. Der er ingen betaling medmindre dit krav på kompensation er succesfuldt. Kort sagt har du intet at tabe.

Du skal blot indtaste dine flyoplysninger i vores ansøgningsskema for at se, om du har ret til kompensation for et forsinket, aflyst eller overbooket Emirates fly. Hvis du kvalificerer dig til kompensation, tager vores team af juridiske eksperter sig af resten.

Historie

Emirates blev grundlagt d.25 oktober 1985 af den royale familie i Dubai. Med en start-up kapital på $10 million startede historien på et den dag i dag verdensomspændende selskab. De første ruter gik fra Dubai International Airport til Karachi, New Delhi og Bombay med blot to lejet fly – en Boeing 737 og en Airbus 300 B4. Begge fly var lejet fra Pakistan International Airlines.

Netværket voksede hurtigt. Allerede i 1987 blev de første købte fly leveret til Emirates og de lejede returneret. Efterfølgende blev de første europæiske ruter til London og Frankfurt indviet.

Emirates fortsatte med at vokse og udvikle sig trods den politiske ustabile situation og de irakiske og kuwaitiske konflikter i 1990’erne.

Blot seks års efter etableringen fløj Emirates til 23 destinationer. I 1992 blev Emirater det første flyselskab til at installere skærme med inflight underholdning i alle klasser.

Det var også året, hvor Emirates eksklusive terminal blev åbnet. I året 2000 blev loyalitetsprogrammet Frequent-flyer programmet Emirates Skywards lanceret, hvilket den dag i dag stadig giver rejsende privilegier og fordele.

Emirates åbnede i 2017 et akademi for flyveuddannelser, Emirates Flight Training Academy. Ambitionen er og har altid være at blive det bedste flyselskab i Mellemøsten og i Verden.

Som eksempel har de skærpet krav i forhold til antallet af kabinemedarbejder pr passager. Ifølge industristandarderne skal der være 1 medarbejder pr 50 passagerer i økonomi klasse, 1 medarbejder pr 15 passagerer i business klasse, og 1 medarbejder pr 7 passagerer i første klasse.

Emirates standardkrav er som følgende; 1 medarbejder pr 40 passagerer i økonomi klasse, 1 medarbejder pr 10 passagerer i business klasse, og 1 medarbejder pr 4 passagerer i første klasse.

Intet flyselskab er vokset i hurtigere tempo gennem luftfartshistorien end Emirates. På 30 år er Emirates Airline ikke blot blevet en af ​​de største kommercielle flyselskaber i verden. De har formået at inspirere hele den globale luftfartsindustri til videreudvikling og nytænkning.

Emirates er et globalt flyselskab og det største i Mellemøsten. De har et imponerende rutenetværk med 161 destinationer i mere end 80 lande på seks kontinenter.

Emirates beskæftiger 75.000 medarbejdere fordelt på over mere end 150 nationaliteter, så der kan næppe være det land, som ikke kender til dem. I 2018 transporterede Emirates 59 millioner passagerer rundt om i verden. Med deres flåde på 274 flyver de gennemsnitligt 3.700 fly ugentligt.

Destinationer

Emirates flyver til 161 destinationer i 85 lande på tværs af seks kontinenter fra dens hub i Dubai International Airport. De er særlig tilstede i Syd- og Sydøstasien, hvor de forbinder Dubai med flere internationale destinationer i regionen end noget andet mellemøstlig flyselskab. 

De lande med det største antal lufthavne, der drives af Emirater, er USA med 12, Indien med 9, Storbritannien med 8 og Australien og Pakistan med 5. Selskabet har i øvrigt verdens største flåde af Airbus A380’er og Boeing 777’er.

Emirates har sit eget loyalitetsprogram sammen med Flydubai. Med Emirates Skywards kan du optjene point hver gang du flyver med et af de to flyselskaber, og derigennem få en række bonusser såsom ekstra tilladt bagage. Emirates og Flydubai dækker tilsammen 250 destinationer fra deres knudepunkt i Dubai.

Emirates

Emirates er ikke en del af nogen alliance

Emirates er det eneste store flyselskab i verden, som ikke er en del af nogen alliance. 

De 3 store flyselskabsallianser, Star Alliance med medlemmer som Lufthansa og Thai Airways, OneWorld med British Airways og Qatar Airways samt SkyTeam med Aeroflot og China Southern har flere gange forsøgt at overbevise det mellemøstlige enorme selskab om at tilknytte sig deres programmer, dog uden held.

Emirates administrerende direktør sir Tim Clark er ikke en stor fan af disse alliance-netværk, da han mener, at det begrænser selskabets mulighed for at udvikle sig internationalt. Men selskabet har codeshare aftaler med flyselskaber som eksempelvis Qantas, Jetstar Airways og South African Airways.

Emirates har 3 klasser

Der er tre forskellige klasser at vælge imellem hos Emirates: Economy Class er bedst for rejsende på et budget; dernæst Business Class, og for den ultimative luksus er der First Class, hvor du endda kan nyde et varmt brusebad om bord!

Emirates længste fly tager 17 timer og 25 minutter

Den længste flyvning med en Airbus A380 drives af Emirates fra Auckland, New Zealand til Dubai. Den indledende flyvning fandt sted den 2. marts 2016 og var på daværende tidspunkt verdens længste kommercielle flyvning med sine 17 timer og 25 minutter.

I 2017 overtog Qatar Airways titlen “Verdens længste flyvning” med sin 17-timers og 40-minutters flyrejse fra Auckland, New Zealand, til Qatar hovedstad, Doha.

Men allerede i oktober sidste år måtte Qatar give denne titel videre til Singapore Airlines, som indviede deres rekordlange kommercielle flyvning mellem Singapore og New York. Prøv at gæt hvor lang tid det tager og læs denne artikel.

Emirates priser, anmeldelser, punktlighed

Emirates blev af det britiske Skytrax kåret som bedste flyselskab i 2001, 2002, 2013 og 2015. Det er den største anerkendelse et flyselskab kan modtage inden for industrien. Skytrax-prisuddelingen kan beskrives som flybranchens Oscar-uddeling.

Hvert år bliver mere end 20 millioner passagerer fra hele verden bedt om at afgive sin mening, hvilket resulterer i en årlig Top 100. I 2018 blev Emirates kåret som det 4. bedste flyselskab bag Qatar Airways, Singapore og ANA fra Japan.

Emirates associeres ofte med luksus især på langdistanceflyvninger, hvor der leveres høj kvalitet og ikke mindst service. Selskabet scorer også højt på Flypenges punktlighedsliste, hvor de har fået en 3.plads med 18,10% forsinkelser.

Se hvilket flyselskab som indtog førstepladsen over de mest punktlige flyselskaber i 2018.

Kategorier:Ikke-kategoriseret

Emirates FAQ

Nedenfor finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om Emirates forsinkelser og erstatning

 • Var dit Emirates fly forsinket, overbooket eller helt aflyst?

  Så kan du have krav på op til 4.500 kr. i erstatning og kompensation pr. pasager.

 • Hvor kan du søge erstatning?

  Hvor kan du søge erstatning?

  Du kan selv søge erstatning for forsinket eller aflyst fly hos Emirates, men proceduren  kan godt være lidt svær og tidskrævende. Vi tilbyder derfor, at håndtere hele sagen for dig. Du skal ikke betale noget – vi tager blot en mindre andel af det beløb vi ender med at skaffe i erstatning eller kompensation til dig.

 • Hvornår har du krav på erstatning?

  Er du så uheldige at være forsinket med Emirates, så kan du have ret til kompensation. EU 261/04 er regelsættet, som beskytter dig som flypassager.

 • Hvor ofte er Emirates forsinket?

  Emirates associeres ofte med luksus især på langdistanceflyvninger, hvor der leveres høj kvalitet og ikke mindst service. Selskabet scorer også højt på Flypenges punktlighedsliste, hvor de har fået en 3.plads med 18,10% forsinkelser.

Få din kompensation

Har du haft et forsinket eller aflyst fly inden for de sidste 3 år? Få op til 4.500 kr. pr. passager!

 • 100% gratis kompensationstjek
 • No cure, no pay
 • Hvis du bliver betalt, trækker vi et mindre gebyr fra, inden vi udbetaler dig.

Seneste artikler

Asta har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 3.485,00 kr.

Cecilie har fløjet med EasyJet og har modtaget: 2.900,00 kr.

Bent har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 4.650,00 kr.

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Ida har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Lars har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 9.300,00 kr.

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 7.150,00 kr.

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 2.900,00 kr.

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 4.650,00 kr.

Eva har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.350,00 kr.

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.450,00 kr.

Maja har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.650,00 kr.