Verdens længste kommercielle flyrejse

Efter fem år genoptager Singapore Airlines deres rekordlange kommercielle flyvning mellem Singapore og New York. Prøv at gæt hvor lang tid det tager.  Nogle mennesker nyder flyrejser mere end andre. Dog er det sikkert at sige, at ingen ser frem til ekstra lange flyvninger. Det er de færreste, der kan tolerere den tørre og tynde luft, den konstante støj fra flyets motorer og ikke mindst den trange kabine, hvor der ikke er plads til at strække benene. Uanset hvor lang eller kort din flyrejse måtte være, skal du sørge for at kende disse 12 råd til at holde dig komfortabel på et fly.

Verdens længste flyrejse på tid og afstand

Men for de passagerer, der flyver fra Newark Liberty International Airport i New York City til Singapore i Sydøstasien, kan rejsetid ikke være længere. Singapore Airlines fly fra Changi Airport til Newark har en angstfremkaldende varighed på hele 17 timer og 50 minutter. Returflyvningen til Singapore tager endnu længere tid, nemlig 18 timer og 45 minutter, hvilket gør rejsen til den længste kommercielle flyvning i verden. Passagererne på denne flyvning rejser hele 16,700 kilometre. Derfor kan flyvningen foruden tid også markere sig som længst på afstand.

En rejse tilbage i tiden

På den indviende flyvning i oktober 2018 lettede flyet sent torsdag aften Singapore tid. Flyet ankom tidligt fredag formiddag Newark tid; 13 timers tidsforskel betød, at rejsende flyver tilbage i tiden. De rejsende på returflyvningen, verdens længste flyvning, lettede om morgenen og ankom om aftenen den følgende dag. Før oktober 2018 havde Qatar Airways titlen "Verdens længste flyvning" med sin 17-timers og 40-minutters flyrejse fra Auckland, New Zealand, til Qatar hovedstad, Doha. Denne flyvning dækker 14,529 kilometre. Skal du tilfældigvis snart ud på en af disse lange flyvninger, så skal du forberede dig på et voldsomt jetlag. Heldigvis er der råd at hente for at undgå jetlag.

Asta har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 467 €

Cecilie har fløjet med EasyJet og har modtaget: 388 €

Bent har fløjet med KLM og har modtaget: 623 €

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 623 €

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 383 €

Ida har fløjet med Ryanair og har modtaget: 383 €

Lars har fløjet med Ryanair og har modtaget: 383 €

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.246 €

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 958 €

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 388 €

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 623 €

Eva har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 582 €

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 194 €

Maja har fløjet med KLM og har modtaget: 623 €

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 623 €