Sådan får du en god aften i Europas største byer ædru

Sådan får du en god aften i Europas største byer ædru

Nattelivet behøver ikke nødvendigvis at foregå på pubber, barer og klubber. Hvis du er en ædru rejsende eller bare ønsker at nedsætte dit alkoholforbrug, så er der mange sjove og mindeværdig ting, du kan lave om aftenen i Europa.

Der er mange fordele ved ikke at drikke, herunder forbedret sundhed og økonomi. Du får desuden, når du rejser ædru, oplevet din destination meget tættere, og ikke mindst husker du alle dine nye minder. Jetlag er også så meget lettere at håndtere uden tømmermænd!

Så skub dit jetlag til side og følg vores guide til et alternativt natteliv i nogle af Europas bedste byer.

London

Sådan får du en god aften i Europas største byer ædru
The Millennium Bridge

London byder på nogle af dine bedste alkoholfrie natteoplevelser med Escape Rooms, Poetry Slam, stand-up komedie og endda natkajak og selvfølgelig også live optrædener og DJ.

Er du en kunstentusiast, så vil du elske de sene timer på kunstgallerier og museer. Nogle af dem er åbene hver uge for natlige gæster, herunder Tate Modern, Royal Academy of Arts, National Gallery, og Wellcome Collection, mens andre af dem er åbene en gang om måneden eller blot til specielle begivenheder, såsom British Museum, V&A og Whitechapel Gallery. Disse aften-begivenheder omfatter ofte DJ, live-forestillinger og dans. Det er en fest, bare uden et klæbrigt gulv og lange toiletkøer.

Hvis du ønsker at opleve en ægte britisk pub uden alkohol, så skal du besøge Brew Dog, der tilbyder alkoholfrie øl, ellers skal du besøge deres nye bar i Old Street, der kun serverer alkoholfrie drikkevarer. Sofistikerede cocktails tilbydes på The Nightjar. Hvis du elsker sundhed, men samtidig ikke vil føle at du går på kompromis, så skal du besøge Redemption Bar, hvor maden er vegansk, sukker- og hvedefri, og drikkevarerne er 100% alkoholfrie.

Berlin

Sådan får du en god aften i Europas største byer uden alkohol

Tyskerne er foran i spillet, når det kommer til at feste ædru. På deres natklub Sober Sensation er der blandt andet aktiviteter såsom yoga og zumba, sammen med Dj’ens musik, og menuen står på innovative alkoholfrie drinks. Hvis du ikke er frisk på Zumba, men alligevel ønsker at ramme Berlins berømte klubber, så er der heldigvis mange andre muligheder i hele byen. De fleste alkoholfrie natklubber ligger ved Friedrichshain, Kreuzberg og Neukölln, ofte i nedlagte bygninger og andre genanvendte steder. Du vil være i bedre stand til at huske den visuelle fest, hvis du holder dig til mineralvand eller sodavand indtil daggry.

Rom

Sådan får du en god aften i Europas største byer ædru

Rom er forbløffende smuk, men faktisk endnu smukkere om natten. Så tag en vandretur om aftenen, når al den majestætiske italienske arkitektur, fra Colosseum til Pantheon, er oplyst. Alternativt kan du tage et kursus i gadefotografering om dagen, for derefter at tage dit kamera eller din smartphone, og blitze gaderne op, når alle andre er gået i seng. Så vi du uden tvivl få de bedste billeder. Du vil ikke fortryde det.

Budapest

Sådan får du en god aften i Europas største byer ædru

Den kaffeglade kultur. Budapest, har mange historiske kaffehuse, som er åbent indtil midnat eller længere. Budapest er også den perfekte destination for dem der er fokuseret på wellness. Er der noget mere afslappende end at fange snefnug, der falder ned fra himlen en sen aften i en udendørs termisk spa som Széchenyi Baths? Széchenyi Baths er det største og mest populære af alle de termiske bade i Budapest. Hvad mere er, det er også et af de største naturlige spabade i Europa. Szechenyi Bath blev 100 år i 2013, og gennem sin århundrede gamle historie har omkring 100 millioner badende haft fornøjelsen af det varme beroligende vand.

Paris

Sådan får du en god aften i Europas største byer ædru

Nyd det gode liv ædru i Paris. Tag op i Eiffeltårnet lige før solnedgang, tag en sejltur langs Seinen og se lysene af Paris reflektere sig i den skinnende flod. Derefter kan du udforske den franske kultur med kabaret eller opera på berømte spillesteder såsom Lido de Paris eller Folies-Bergère. Nogle af disse forestillinger har undertekster på for dem af os, der kæmper med det  franske.

Læs også om 7 yogastillinger, du skal lave før din flyrejse.

Asta Sahl har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 3.485,00 kr.

Cecilie F. har fløjet med EasyJet og har modtaget: 2.900,00 kr.

Bent Kjær har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 4.650,00 kr.

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Ida Johanne har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Lars Peter Kruse har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 9.300,00 kr.

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 7.150,00 kr.

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 2.900,00 kr.

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 4.650,00 kr.

Eva Gaarsdal har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.350,00 kr.

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.450,00 kr.

Maja Thejlmann har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.650,00 kr.

© Copyright 2015 - 2018 Flypenge.dk
Firma adresse: Vestergade 18 E, 1456 København K, KBH, DK | Tel: 44224080 | Email: info@flypenge.dk.
Flypenge.dk | CVR 34593833 | Åbningstider &
Flypenge.dk Rated 4.9 / 5 based on 85 reviews. | Review Flypenge.dk