Hvilken rejsedestination er bedst i hvilken måned?

Hvilken rejsedestination er bedst i hvilken måned

Når man skal finde ud af hvilken rejsedestination man gerne vil til, er det vigtigt at undersøge om, det overhovedet giver mening at tage til den rejsedestination i den måned, man gerne vil derhen i.

Det kan være, at klimaet i den ønskede rejsedestination er for varmt eller for koldt. Måske er der flest aktiviteter om sommeren eller om vinteren, eller måske er det endda billigere i nogle specifikke måneder frem for andre.

F.eks. er der mange danske rejsende, der undgår at tage til Asien fra midt-maj til midt-oktober, da regntiden er på sit højeste her.

I denne artikel vil vi tage et kig nærmere på hvilke rejsedestinationer der er bedst i de pågældende måneder.

Her skal du rejse til i januar

Maldiverne Rejsedestination

I januar måned er det især attraktivt for danskere at rejse til Maldiverne. Her får du helt ren solskin og stort set ikke en eneste regnbyge, da den tørre sæson løber fra november til april.

En ferie i januar måned på Maldiverne lægger op til snorkling og dykning i det krystalblå hav. Dykning, afslapning, god mad og solskin, det er det man kommer for på Maldiverne.

Bølgerne på havet er rolige og dagstemperaturerne er typisk oppe på omkring de 30 grader. Desuden er der kun mellem 1-3 regnvejrsdage i januar måned, på Maldiverne.

Der er en dejlig vind i januar måned på Maldiverne, så det er ikke så varmt at man ikke kan holde det ud. Alt i alt, er Maldiverne bare en god rejsedestination til når man vil væk fra iskolde Danmark, som Danmark jo er i januar måned.

Her skal du rejse til i februar

Verona Rejsedestinationer

I februar måned er en oplagt rejsedestination uden tvivl Verona, Italien. Hvis man har en partner, er det uden tvivl en oplagt rejsedestination i februar måned, da der i denne by bliver fejret valentinsdag i hele byen.

Det er i denne by at Romeo og Julie mødtes, iflg. Shakespeares historie om Romeo og Julie, her kan du bl.a. også se ”Juliet’s house” på Casa di Giulietta. Vejret i Verona, i februar måned er ca. 10 grader om dagen og kan være omkring 0 grader celsius om natten, ca. 5 regn dage i denne måned.

Her skal du rejse til i marts

Borneo Rejsedestionation

Marts måned lægger op til en tur til Borneo, Malaysia for mange danskere. I marts måned er det nemlig lettere at få øje på dyrelivet på Borneo, frem for de andre måneder.

Her kan du lettere få øje på hvidhajer i havet eller orangutanger i junglen. Borneo er nemlig dækket af hele 55% jungle. Det er tørsæson i marts. Temperaturen kan være på omkring 32 grader celsius om dagen og 27 grader celsius om natten ca.

Her skal du rejse til i april

Hanami Rejsedestination

I april måned er et godt bud på en god rejse at tage til Japan. I hele Japan fejrer man nemlig Hanami, som er Kirsebærstræfest, da kirsebærtræerne i hele Japan springer ud i april måned.

Et godt bud på hvor man kan tage hen i Japan i april måned er Tokyo, Shinjuku Gyoen National Garden. Her er der massevis af flotte kirsebærtræer. Temperaturen i Tokyo i april måned er ca. 19 grader celsius om dagen og omkring 10 grader celsius om natten, med ca. 9 regn dage i april måned.

Her skal du rejse til i maj

Damyang’s Rejsedestination

Hvis man skulle have lyst til at komme væk fra Danmark i maj måned, så er Sydkorea uden tvivl et godt valg. I Sydkorea sker der nemlig en masse ting i maj, som f.eks. Damyang’s årlige bambus festival. Her kan du prøve alkohol lavet af bambus eller du kan bygge dine egne kurve af bambus og en masse andre ting.

Desuden er der Boseong Grøn Te Festival, som byder på mange muligheder for køb og smagning af det lækreste grønne te. Fly er ofte rimelig billige til Sydkorea i maj måned. Temperaturen er omkring 23 grader celsius om dagen og 13 grader celsius om natten.

Her skal du rejse til i juni

Fiji Rejsedestination

Juni er en travl måned når det kommer til sommerferie. Her er der mange der får sommerferie, bl.a. skolerne i Danmark og mange andre institutioner.

Typisk tager folk til Italien, Frankrig, Grækenland, Spanien osv. Men der er altså en rejsedestination som danskerne undgår, som har en masse at byde på i juni måned. Det er Fiji.

Fiji øerne byder på et hav af oplevelser og en perfekt temperatur i juni måned. Fantastiske strande, krystalblåt hav, rig mulighed for at opleve en masse og smage rigtig god mad. Her burde man tage et visit forbi Laucala Private Island Resort, som er en privat ø. Denne ø har alt du kan drømme om i forhold til komfort, oplevelser og god mad.

Her skal du rejse til i juli

Niagara Falls Rejsedestination

Juli lægger op til en tur til Canada. Normaltemperaturen i Canada er forholdsvis lav, men i juli måned, er det en temperatur som de fleste kan holde til, som er omkring 22 grader. Her er det oplagt at se Niagara Falls, Banff National Park, Moraine Lake, eller smage deres kendte ahornsirup med vafler.

Her skal du rejse til i august

Brasilien Rejsedestinationer

Hvis du stadig har sommerferie i august, så burde du stærkt overveje at tage en tur til Brasilien. Her er temperaturerne stadig dejlige med omkring 20-25 grader om dagen. Ikke nok med det, så har du de lange flotte strande helt for dig selv.

Desuden er der mange fede aktiviteter i denne måned med jazz-festivaller, gastronomiske events og meget andet, som er værd at besøge. Rio de Janeiro er selvfølgelig et besøg værd. Ellers Foz do Iguaçu som er kendt for de ekstremt flotte Iguaçu Falls, som man bare bliver nødt til at besøge på et tidspunkt. Her er august måned altså perfekt til den aktivitet.

Læs også om 8 af verdens mest eksotiske steder.

Asta Sahl har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 3.485,00 kr.

Cecilie F. har fløjet med EasyJet og har modtaget: 2.900,00 kr.

Bent Kjær har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 4.650,00 kr.

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Ida Johanne har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Lars Peter Kruse har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 9.300,00 kr.

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 7.150,00 kr.

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 2.900,00 kr.

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 4.650,00 kr.

Eva Gaarsdal har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.350,00 kr.

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.450,00 kr.

Maja Thejlmann har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.650,00 kr.

© Copyright 2015 - 2018 Flypenge.dk
Firma adresse: Vestergade 18 E, 1456 København K, KBH, DK | Tel: 44224080 | Email: info@flypenge.dk.
Flypenge.dk | CVR 34593833 | Åbningstider &
Flypenge.dk Rated 4.9 / 5 based on 85 reviews. | Review Flypenge.dk