4 steder at besøge på din ferie I Kina

Kina

Lige siden verden opdagede Kina gennem værkerne af opleveren Marco Polo mere end 700 år siden, er vi begyndt at opfatte dette store asiatiske land som inkarnationen af al mystik og eksotisme.

Selv nu, efter årtier med økonomisk vækst, har dette land ikke mistet noget af dets fascinationen, tværtimod. Selvfølgelig er der en kontrast mellem Kinas traditioner og den nye ultramoderne stat som er blevet udviklet. Men dette har dog kun øget vores fascination med en kultur som daterer tilbage til mange årtusinder siden.

Oplev fascinerende, anderledes og eventyrlige ting, når du følger vores liste her, med de mest anbefalede turist attraktioner i Kina.

Den kinesiske mur

Kina

Med et gennemsnit på seks til otte meters højde, med en max højde på hele 16 meter, og med en passage bred nok til at have plads til fem heste eller 10 mænd til at passere. Den kinesiske mur har utallige kreneleringer og udkigstårne, som daterer så lang tilbage som det 7. Århundrede f.Kr. De bedst kendte områder blev tilføjet til muren omkring 210 f.Kr.

I dag, er den mest besøgte sektion af muren nær Badaling Pass, som er nordvest for Beijing. Her kan du let komme til via. offentlig transport eller organiserede ture.

Andre genskabte sektioner er også klart et besøg værd, bl.a. sektionen nær Gubeiko, 130 kilometer fra Beijing, og i Mutianyu, som er 70 kilometer nordøst fra Beijing.

Den forbudte by og det kejserlige palads, Beijing

Kina

Kinas største og vigtigste bygning overhovedet, Den Forbudte By – også kendt som Det Kejserlige Palads – er placeret i hjertet af Beijing og er klart et sted man bare må besøge, når man besøger landet.

Det blev bygget under Yuan Dynastiet mellem 1271 og 1368. Meget af komplekset som man ser i dag (mange splittede paladser i én) var bygget mellem 1406 og 1420, som bopæl til 24 Ming og Qing kejsere i Kina, hvis tilstedeværelse forbød indgang af nogle andre end kun den kejserlige familie og deres prostituerede.

Terrakottahæren

Det var mens der blev hugget i brøndene i yderkanterne af Xi’an, at i 1970’erne var nogle farmere som stødte på hvad der har været Kinas vigtigste arkæologiske fund: Terrakottahæren.

Distribueret over tre store undergrundstunneller, bygget til at beskytte den første kejsers kiste, med mere end 8.000 krigere, omkring 520 heste og mere end 100 hestevogne, sammen med et antal andre ikke-militær karakterer, som daterer tilbage til omkring 280 f.Kr.

Selvom nogle af dem var slemt beskadiget, pga. den lange tid de har ligget i jorden, er mange af statuerne blevet sat i stand og genstøbt, som nu står som et testamente til vigtigheden af kejseren og efterlivet.

Nu er dette sted et af Kinas vigtigste turistdestinationer. Det tilbyder uforglemmelige oplevelser. Det er som at kigge på en årtier gammel parade, når man står foran denne samling af soldater og heste.

Zhangjiajie Nationalpark i Kina

Kina

Når først du kigger på Zhangjiajie Nationalpark i Hunan provinsen, så er det helt klart ikke svært at se hvor filminstruktøren James Cameron fik sin inspiration fra.

Cameron’s helt store hit, Avatar, kunne lige så godt være blevet indspillet i de smukke naturlige omgivelser. Dets mange unikke stenformationer som ligner et fantastisk alien landskab, som taget direkte fra en Science Fiction film.

(En af de højeste klippesøjler, står i 1080 meters højde og er faktisk blevet omdøbt ”Avatar Hallelujah Mountain”).

Læs også om 3 steder i Dubai der er værd at besøge.

Asta Sahl har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 3.485,00 kr.

Cecilie F. har fløjet med EasyJet og har modtaget: 2.900,00 kr.

Bent Kjær har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 4.650,00 kr.

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Ida Johanne har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Lars Peter Kruse har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 9.300,00 kr.

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 7.150,00 kr.

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 2.900,00 kr.

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 4.650,00 kr.

Eva Gaarsdal har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.350,00 kr.

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.450,00 kr.

Maja Thejlmann har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.650,00 kr.

© Copyright 2015 - 2018 Flypenge.dk
Firma adresse: Vestergade 18 E, 1456 København K, KBH, DK | Tel: 44224080 | Email: info@flypenge.dk.
Flypenge.dk | CVR 34593833 | Åbningstider &
Flypenge.dk Rated 4.9 / 5 based on 85 reviews. | Review Flypenge.dk