3 steder i Italien du absolut må se på din rejse

Italien

Selvom Italien har hundredvis af interessante steder at se, er der 3 steder i Italien, der får flere turistbesøg end alle andre. Disse steder giver besøgende en chance for at se skønheden i Italiens historie såvel som dens kultur. Så husk at tilføje disse 3 steder til din liste over ting, du absolut må se, når du besøger Italien

1. Colosseum

Colosseum Italien

Det verdensberømte flaviske amfiteater, ellers kendt som Colosseum, er en af Roms største turistattraktioner såvel som historiske destinationer. Den massive stenstruktur blev afsluttet i år 80 under kejseren Titus. Colosseum havde engang siddepladser for godt over 50.000 mennesker og blev brugt en række sociale begivenheder. Nogle af de begivenheder, der afholdtes ville aldrig kunne lade sig gøre i dag, såsom feks. dyrejagt, gladiatorkonkurrencer, henrettelser, offentlige taler og dramaer baseret på græsk mytologi.

Da Colosseum åbnede for offentligheden, fejredes det med 100 dages spil. Der blev spildt litervis af blod fra dyr såvel som mennesker. I 500 år forblev Colosseum et aktivt sted for adskillige aktiviteter for offentligheden. Colosseum har dog lidet siden det 6. århundrede, hvor det afholdt sine sidste spil.

I årenes løb er Colosseum blevet offer for naturens og menneskets destruktive kræfter. Både jordskælv og plyndring har taget deres vejafgift på den gigantiske struktur. Senere har Colosseum både fortsat som lager, kirke, kirkegård og et slot. I moderne historie har du nok set Colosseum i filmene ’Gladiator’ og Bruce Lee’s største film, ’Way Of the Dragon’.

Du kan læse mere om Colosseum her.

2. Venedig

Venedig Italien

Ingen rejse til Italien er gennemført uden i det mindste at stoppe ved Venedig og tage en gondoltur gennem byens kanaler. Fuld af charme, historie og med et strejf af elegance er Venedig en by man aldrig glemmer. Venedig er dog ikke 1 landmasse, men faktisk 118 små øer adskilt af kanaler og forbundet med over 400 broer.

I årenes løb har Venedig fungeret som en vigtig flådestation og et finanscenter. Især finanscentret holder stadig ved, da byen tilbyder besøgende en række valg af shopping-aktiviteter og steder at udforske. Venedig er hjemsted for et stort antal museer såsom Peggy Guggenheim-samlingen. Her finder du værkerne fra de mest indflydelsesrige europæiske og amerikanske kunstnere i løbet af det 20. århundrede.

Men det du virkelig vil huske Venedig for er maden – Du vil kunne opleve mad fra Venedig såvel som lækre italienske vine. Tag dig også tid til at udforske verdens første ghetto, eller den ikoniske arkitektoniske skønhed af sukkenes bro. Der er ingen mangel på aktiviteter i den storslåede venetianske by.

3. Vatikanstaten

Vatikanstaten er en uafhængigt ejet bystat. Det er faktisk verdens mindste land, og endnu mindre end hovedbanegården! I det, der begyndte som en konflikt mellem kirken og staten, nægtede paverne i 1800- og 1900-tallet at forlade Vatikanet. Overvåget af schweiziske vagter har Vatikanet en halv kilometer lang dækket gang til brug af paven, hvis han skulle have brug for at flygte.

Vatikanstaten er hjemsted for en række berømte kirker og museer, og er den helligste by for katolikker og kristne verden rundt. Her kan du besøge det sixtinske kapel, der fungerer som pavens officielle opholdssted. Det sixtinske kapel er også, hvor du kan se det malede loft af den berømte kunstner Michelangelo. En anden stor kirke at se er Peterskirken, der tjener som helligdom til ære for St. Peter, der blev korsfæstet nær kirkens sted.

Læs også om 6 ting du bør vide før du rejser til Tyrkiet.

Asta Sahl har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 3.485,00 kr.

Cecilie F. har fløjet med EasyJet og har modtaget: 2.900,00 kr.

Bent Kjær har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 4.650,00 kr.

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Ida Johanne har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Lars Peter Kruse har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 9.300,00 kr.

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 7.150,00 kr.

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 2.900,00 kr.

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 4.650,00 kr.

Eva Gaarsdal har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.350,00 kr.

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.450,00 kr.

Maja Thejlmann har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.650,00 kr.

© Copyright 2015 - 2018 Flypenge.dk
Firma adresse: Vestergade 18 E, 1456 København K, KBH, DK | Tel: 44224080 | Email: info@flypenge.dk.
Flypenge.dk | CVR 34593833 | Åbningstider &
Flypenge.dk Rated 4.9 / 5 based on 85 reviews. | Review Flypenge.dk