HVORFOR OS?

Når du skal vælge en kompetent partner til at håndtere dit krav på kompensation for et forsinket, aflyst eller overbooket fly, har vi 3 gode råd

PASSAGERENE ELSKER OS! VI ER FØRENDE I VORES KATEGORI PÅ TRUSTPILOT OG VI HAR 5 UD AF 5 STJERNER, BEREGNET UD FRA MERE END 1.500 ANMELDELSER.

Det er vigtigt du er opmærksom på, hvem du vælger til at varetage dit krav på kompensation – Hvad end du vælger Flypenge.dk eller en af vores kollegaer i branchen – Er det vigtigt at du vælger en partner der er ekspert.

Vi er eksperter i flypassagerers rettigheder og vi har hjulpet mere end 50.000 sager for passagerer i hele EU. Med mere end 7 års erfaring i branchen er din sag i sikre hænder, hvis du vælger os.

VÆLGE EN PARTNER, DER IKKE KRÆVER BETALING FORUD FOR BEHANDLING AF DIN SAG! FLYPENGE.DK TILBYDER DIG EN NO CURE, NO PAY-LØSNING.

Vi advokerer for at vi kun skal have betaling for vores arbejde, hvis vi faktisk hjælper dig med at skaffe din kompensation.

Og den eneste måde du kan vurdere og vores arbejde har været pengene værd, er hvis du kan se at have modtaget en overførsel fra os på din konto.

Hos Flypenge.dk er der ingen forudbetalinger af nogen art. Din sag behandles efter ”No cure, no pay” og det betyder, at du ikke skal have penge op ad lommen for at få vores hjælp. Læs mere om vores ”No cure, no pay” under priser.

SÆT DIG I FLYSELSKABETS STED HVEM VILLE DU BETALE KOMPENSATION TIL FOR ET FORSINKET, AFLYST ELLER OVERBOOKET FLY?

Flyselskabet modtager adskillige henvendelser fra firmaer der også kræver kompensation for forsinkede, aflyste og overbookede fly. Når du skal vælge en partner, så prøv at sætte dig i flyselskabets sted og spørg dig selv ”Ville du betale kompensation til dem her?"

Som en af Danmarks førende virksomheder i branchen, er der vægt bag ordene når Flypenge.dk, som er en del af Travelrefund ApS, kontakter flyselskaber på dine vegne. Vi tager din sag hele vejen og det ved flyselskabet godt..

De tre råd er som følger:

Vælg en
kompetent
forretnings partner!
Få altid en
no cure, no pay
aftale!
Spørg dig selv "ville jeg betale kompensation til dem her?"

Asta har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 467 €

Cecilie har fløjet med EasyJet og har modtaget: 388 €

Bent har fløjet med KLM og har modtaget: 623 €

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 623 €

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 383 €

Ida har fløjet med Ryanair og har modtaget: 383 €

Lars har fløjet med Ryanair og har modtaget: 383 €

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.246 €

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 958 €

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 388 €

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 623 €

Eva har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 582 €

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 194 €

Maja har fløjet med KLM og har modtaget: 623 €

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 623 €