Ny flyrute forbinder Aarhus med solskinsøen

Bornholm

Nu har Aarhusianerne og de øvrige jyder en direkte mulighed for at holde sommerferie på Bornholm. Østjyderne har længe efterspurgt en flyrute til den dejlige ferieø, og nu har flyselskabet DAT endelig svaret på deres bønner.

DAT, Danish Air Transport, er et dansk flyselskab, der blev grundlagt tilbage i 1989, og flyselskabet er tilmed Danmarks tredjestørste indenrigsflyselskab. Derudover driver DAT charterflyvninger til Middelhavsdestinationer. De arbejder hele tiden på at udvide deres rutenetværk, og nu er turen kommet til Bornholm.

DAT indvier den første flyrute fra Aarhus Airport til Bornholms lufthavn Rønne Airport i sommerperioden 2020. Afgangene ligger fast på torsdage, lørdage og søndage. Første afgang er torsdag 2. juli – og seneste hjemrejse søndag 9. august.

Billetsalget er allerede åbnet, så er man jyde uden sommerferieplaner, da er dette den oplagte mulighed. Billetsalget forgår gennem diverse rejsebureauer og DAT’s egen hjemmeside.

Direktør i Aarhus Lufthavn Peer H. Kristensen udtalte følgende om den nye flyrute til Bornholm:

”Vores strategiske fokus på at udvide rutenettet har nu nået Bornholm. I tråd med østjydernes efterspørgsel har vi valgt at åbne ruten til Bornholm i samarbejde med DAT. Ruten vil gavne de mange rejsende, der hvert år holder sommerferie på Bornholm, som nu har mulighed for at flyve direkte fra Aarhus Airport til Rønne lufthavn på Bornholm.”.

Normalt tager det over seks timer at komme fra Aarhus til Solskinsøen i bil. I fly tager det blot en time og fem minutter. Den nye rute vil derfor være til stor glæde for de mange jyske rejsende, der hvert år holder sommerferie på Bornholm.

DAT’s flyflåde består af blandt andre ATR-fly, MD 82/83 fly og en stor Airbus A320, hvor ATR-flyet bruges til flyruten mellem Aarhus og Bornholm.

Læs også om

Derfor skal du holde sommerferie på Bornholm

Bornholm er i den grad et skønt sted at være om sommeren med dens stejle granitklipper, grønne skove, hvide strande og rene og æstetiske lys, som malere gør deres bedste for at fange.

Med sit granitfundament ligner Bornholm faktisk mere Norge eller Sverige, så måske er det denne naturlige forskel, der tiltrækker så mange turister til den lille danske perle. Eller måske er det de fantastiske strande, især Dueodde, med Danmarks fineste sand. Måske er det de specielle, runde kirker, de gastronomiske specialiteter røget sild, Sol over Gudhjem eller den berømte Krøllebølle-is. Eller også er det deres museer og fremragende kunst. Bornholm og dens 45.000 indbyggere har så meget at tilbyde sine besøgende. Så du vil bestemt ikke komme til at kede dig.

Du kan også tage på en udflugt til Hammershus, som er Europas største borgruin eller besøge Paradispakkerne, hvor den største rokkesten ligger. Eller hvad med at besøge Danmarks største vandfald i Døndalen. Mulighederne er mange.

Læs også om Julemarkeder i Europa som du ikke må gå glip af.

Asta Sahl har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 3.485,00 kr.

Cecilie F. har fløjet med EasyJet og har modtaget: 2.900,00 kr.

Bent Kjær har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 4.650,00 kr.

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Ida Johanne har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Lars Peter Kruse har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 9.300,00 kr.

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 7.150,00 kr.

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 2.900,00 kr.

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 4.650,00 kr.

Eva Gaarsdal har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.350,00 kr.

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.450,00 kr.

Maja Thejlmann har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.650,00 kr.

© Copyright 2015 - 2018 Flypenge.dk
Firma adresse: Vestergade 18 E, 1456 København K, KBH, DK | Tel: 44224080 | Email: info@flypenge.dk.
Flypenge.dk | CVR 34593833 | Åbningstider &
Flypenge.dk Rated 4.9 / 5 based on 85 reviews. | Review Flypenge.dk