Her er den bedste destination i verden for dyreelskere

Dyreelskere

Hvis du er elsker dyr og drømmer om at opleve dem frit i naturen, så er du sikkert interesseret i at vide hvilke lande, der er kåret til at have den bedste dyrevelfærd.

Dyreelskere, der leder efter deres næste rejsedestination, skal tage nordpå i år. True Luxury Travel har netop offentliggjort sin liste over verdens bedste destinationer for rejser med dyreliv, og resultaterne inkluderer tre nordiske lande i top-10.

Sådan gjorde de

I Global Wildlife Travel har de rangeret hvert land efter dets forhold for vildtlevende dyr. De analyserede otte forskellige faktorer, herunder biodiversiteten af arter, forekomster af nationalparker, bevarelsesindsatser og beskyttede naturområder i landene. I hver kategori fik landene i verden en score fra 1 (værst) til 5 (bedste). Så 40 er den maksimale score med 5 fra hver kategori.

Resultatet gav Finland 33 point og dermed en førsteplads, som den bedste destination i verden for dyrelivsrejser. Dette skyldes dets høje niveau af miljømæssig bæredygtighed, dets unikke og varierede mangfoldighed af arter, smukke naturlandskaber og bevarelsesbestræbelser. Landet har også en stigning i besøgende i løbet af det sidste år. Finland kom på toppen takket være sine 39 nationalparker og det faktum, at landet har skovområder, der dækker over 73,1% af dets samlede areal.

Dyreelskere
Den brune bjørn og andre rovdyr har højtudviklet sanser sammenlignet med os mennesker. De både hører og lugter os fra lang afstand, længe før at vi kan se dem. Det er ekstremt sjældent at se bjørne, ulve, jærv eller gaupe på vandreture. Men hvis du rejser til en af Finlands nationalparker, kan du være heldig at se vilde rovdyr komme for at spise det kød, som virksomheder leverer til dem. Du kan fotografere og observere dem sikkert fra et skjul. De både hører og lugter os fra lang afstand, længe før at vi kan se dem. Det er ekstremt sjældent at se bjørne, ulve, jærv eller gaupe på vandreture. Men hvis du rejser til en af Finlands nationalparke, kan du være heldig at se vilde rovdyr komme for at spise det kød, som virksomheder leverer til dem. Du kan fotografere og observere dem sikkert fra et skjul.

I Finland er der alle slags vilddyr

Finland er et populært sted for dyreelskere. Landet er kendt for at tilbyde et bredt udvalg af vilde dyr, herunder ulve, bjørne, los, elge og jerv. Hvis det er den brune bjørn, du ønsker at opleve, så skal du besøge Finlands Lakeland-distrikt.

Det er også en populær rejsedestination blandt fugleentusiaster, der søger et glimt af ugler og ørne. Disse arter kan opleves i samtlige af Finlands nationalparker.

Finland har faktisk 40 nationalparker, hvor vildtlevende dyr trives.

Når det kom til miljømæssig bæredygtighed, så er der grupper af arter i hele verden som er truet. Det blev vurderet i rapporten, hvor alarmerende de forskellige arters trussel er ved hjælp af et rødlistet indeks.

Sverige blev nummer to i den samlede rapport, og kom i topplacering i denne kategori på andenpladsen på grund af sit fokus på at bevare store dyrearter, miljømæssig bæredygtighed og opretholdelse af naturlige skove.

Canada er hjemsted for over 6666 dyrearter

Hvis du gerne vil ud over Europas grænser, så skal du rejse over Atlanterhavet til Brasilien eller Canada, der henholdsvis kom på tredje- og fjerdepladsen. Et af de bedste steder i verden at se forskellige dyrearter er Canada. Canada er hjemsted for over 6666 dyrearter, blandt andet den brune bjørn, elge, rensdyr og pumaen.

Ifølge den nyligt udgivet rapport er de efterfølgende otte ideelle rejsedestination for dyreelskere 3. Brasilien 4. Canada 5. US 6. Norge 7. Spanien. 8. Tyskland 9. Polen og 10. Slovenien.

Læs også om også om verdens første flyvende dyr.

Asta Sahl har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 3.485,00 kr.

Cecilie F. har fløjet med EasyJet og har modtaget: 2.900,00 kr.

Bent Kjær har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 4.650,00 kr.

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Ida Johanne har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Lars Peter Kruse har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 9.300,00 kr.

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 7.150,00 kr.

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 2.900,00 kr.

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 4.650,00 kr.

Eva Gaarsdal har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.350,00 kr.

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.450,00 kr.

Maja Thejlmann har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.650,00 kr.

© Copyright 2015 - 2018 Flypenge.dk
Firma adresse: Vestergade 18 E, 1456 København K, KBH, DK | Tel: 44224080 | Email: info@flypenge.dk.
Flypenge.dk | CVR 34593833 | Åbningstider &
Flypenge.dk Rated 4.9 / 5 based on 85 reviews. | Review Flypenge.dk