Disse flyselskaber har de bedste, gratis snacks

Disse flyselskaber har de bedste, gratis snacks

Når du sidder fastklemt i midterste flysæde mellem to passagerer, som har beslaglagt armlænet, så er en gratis snack en undervurderet ledsager, særligt når dit sidste måltid var for flere timer siden. Her er en liste over de bedste snacks, som flyselskaberne har at byde på, og bare rolig listen inkluderer hverken peanuts eller saltkringler.

Magnum ispind

Gratis frosne godbidder kan være en dejlig overraskelse under en flyvning, til trods for en aircondition der sender en iskold luftstråle ud i kabinen. British Airways har længe været kendt for at tilbyde sine passagerer mini-chokolade-dyppet Magnum-ispinde, der er som himmel blandt skyerne. Saml dig under et varmt tæppe, og nyd det britiske selskabs lækre godbid.

Er der noget bedre end en Magnum ispind? Ja, en gratis magnum ispind.
Er der noget bedre end en Magnum ispind? Ja, en gratis magnum ispind.

Biscoff cookies

Når vi kommer hjem til Danmark efter en lang rejse, er der en masse mad, vi har savnet overordentligt meget, og som vi ikke kan vente med at sætte tænderne i. Rugbrød, risengrød og sprøde danske æbler er bare nogle af dem. Men ikke desto mindre findes der også lækkerier, som vi ville ønske, var en dansk ting. En af dem er Delta Airlines Biscoff cookies, som er en sprød karamelliseret kage med et strejf af kanel. Men hvis du ofte flyver med Delta, så vil den sprøde kage begynde at virke lidt tør.

Festmix

Selvom det måske ikke er lige så godt som ved en festlig begivenhed, så er Alaska Airlines ‘Island Snack Mix” et festfyrværkeri under rejsen uanset, hvor du er på vej hen. Honningristede sesamstænger, tørret ananas og macadamianødder giver den perfekte balance mellem salt og sødt, så alle dine cravings tilfredsstilles.

Hello Kitty måltider

Nogle gange får et finurligt tema flysnacks til at virke endnu mere velsmagende. EVA Airlines Hello Kitty-formede gulerødder og kantalupmelon gør din tallerken sjov uanset din alder. Måltidet består af Hello Kitty-boller, Hello Kitty-pasta og Hello Kitty-kager, som du spiser med din Hello Kitty-gaffel og ske. For det ikke skal være løgn, så har Eva Airlines også fem Hello Kitty-fly med søde detaljer overalt, blandt andet Hello Kitty-puder og Hello Kitty-hjemmesko.

Gratis Hello-Kitty Snacks
EVA Air Airbus A330-200 malet i Hello Kitty. Eva Air er et et flyselskab fra Republikken Kina med hub og hovedkontor på Taiwan Taoyuan International Airport i Taoyuan.

Etiopisk nationalret

Hvis du flyver gennem Afrika, kan du glemme alt om små poser med tørre saltkringler. Ethiopian Airlines’ version af den lasagnelignende ret ”doro wat” –en etiopisk nationalret, som består af blandt andet krydret kylling og svampet fladbrød af teff-mel – er skyhøjlækker ret. Sennepskartofler og den grønne bønner salat serveres som tilbehør, og endnu bedre er hele måltidet gratis for enhver passager fra første til sidste række.

Pocherede artiskokker

Mens Turkish Airlines er kendt for sin førsteklasses spiseoplevelser, ja så tilbyder det nationale tyrkiske flyselskab også sine passagerer gratis mad, der er temmelig lækker. Disse måltider kan blandt andet bestå af lækre olivenolie pocherede artiskokker sammen med grillet kofta, der er lidt ud over det sædvanlige. Plus kage! Spring aldrig den gratis kage over.

Stroopwafel

Hvis din siddemakker ikke er lækker, så bør du ikke sige nej til United Airlines lækre tilbud. Det Amerikanske flyselskab byder sine passagerer velkommen med deres populære Stroopwafel, som her i Danmark bedst kendes som en karamelfyldt hollandsk sprød vaffel. Nyd denne lækre kage med en kop dampende kop kaffe eller varm te, og så vil du med garanti få en lækker flyvning.

United Airlines får munden til at løbe i vand med deres lækre karamelfyldte og ikke mindst gratis stroopwafel.
United Airlines får munden til at løbe i vand med deres lækre karamelfyldte og ikke mindst gratis stroopwafel.

Bedste gratis cocktails under flyvningen

Gratis flyvemad er godt. Men hvad bedre er, er gratis flysprut. Mange internationale flyvninger tilbyder gratis vin og øl, men der er noget specielt ved at få en gratis cocktail. Hawaiian Airlines’ Koloa Rum og Cayman Airways’ Seven Fathoms Rum vil begge sætte dit humør i top. Og fik vi nævnt at de er gratis?

Læs også om du bliver hurtigere fuld, når du flyver.

Asta Sahl har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 3.485,00 kr.

Cecilie F. har fløjet med EasyJet og har modtaget: 2.900,00 kr.

Bent Kjær har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 4.650,00 kr.

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Ida Johanne har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Lars Peter Kruse har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 9.300,00 kr.

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 7.150,00 kr.

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 2.900,00 kr.

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 4.650,00 kr.

Eva Gaarsdal har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.350,00 kr.

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.450,00 kr.

Maja Thejlmann har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.650,00 kr.

© Copyright 2015 - 2018 Flypenge.dk
Firma adresse: Vestergade 18 E, 1456 København K, KBH, DK | Tel: 44224080 | Email: info@flypenge.dk.
Flypenge.dk | CVR 34593833 | Åbningstider &
Flypenge.dk Rated 4.9 / 5 based on 85 reviews. | Review Flypenge.dk