Kompensation for flyaflysninger i store grupper eller familier

Kompensation for flyaflysninger i store grupper eller familierKompensation for flyaflysninger i store grupper eller familier

En flyforsinkelse eller flyaflysning er en nem måde at ødelægge stemningen for den store familierejse eller store grupper af venner, der har været planlagt ferien i flere måneder.

Du har rettigheder som passager i EU, og dermed kompensation for flyforsinkelse eller flyaflysninger. Du skal bare turde at stå op for dine rettigheder.

Flyaflysningskompensation bestemmes på baggrund af en række faktorer, hvilket vi vil komme ind på lidt senere. Men det, der er vigtigt at bemærke, er, at hver passager har ret til en fair kompensation. Selv hvis det samme bookingnummer der er brugt til alle passagerer, og selvom kun én person har arrangeret flyrejsen, er kompensationen et beløb pr. passager.

Det kan være op ad bakke at forsvare dine rettigheder til en kompensation for en flyaflysning og at få systemet til at fungere for dig. Men det bliver klart lettere for dig og resten af ​​din gruppe ved at drage fordel af de rigtige kanaler og ressourcer. Vi vil undersøge, hvordan din kompensation for en flyaflysning fungerer, når du er en del af en stor gruppe eller familie. Vi udlægger hvad du kan forvente, og hvad du skal respondere til flyselskabet.

Sådan fungerer kompensation for flyaflysning med familier og store grupper

Enhver passager betragtes som et individ i tilfælde af en forsinkelse eller aflysning af flyet, og altså ikke som en del af større grupper. Hvis aflysningen er forårsaget af ekstraordinære omstændigheder, kan luftfartsselskabet undgå at udstede en kompensation, men hvis ikke, har du ret til føre en sag, for hele den rejsende gruppe.

Læs mere om ekstraordinære omstændigheder her.

Passagerer er ikke grupperet, selvom vi er sikre på, at flyselskaberne selvfølgelig ønsker at det var tilfældet. Den europæiske passagerrettighedsforordning EC 261/04 beskytter passagerer mod flyaflysninger, lange forsinkelser, overbookede flyvninger og lign.

Her er et eksempel, du burde overveje.

Hvis din familie på 5 rejser via British Airways fra USA til London, og der opstår en forsinkelse på mere end 3 timer, så har hver billetpassagerer ret til en erstatning, på op til 600 €. Ja, dette inkluderer børn i din gruppe, men det inkluderer dog ikke babyer. Hvis dit krav er sandfærdigt, skylder flyselskabet gruppen op til 3000 €.

Læs også om dit barn er berettiget kompensation.

Dette skal du forberede dig på

Inden vi går videre, er der her en hurtig påmindelse af dine rettigheder, forventningen om komfort og hvordan det kan påvirke din gruppes anmodning om kompensation for en potentiel flyaflysning.

Kompensation for flyaflysninger i store grupper eller familier
Når du gennemgår et erstatningskrav, varierer potentielle udbetalinger fra €250 til €600. Det beløb, du tildeles, afhænger af en række faktorer.

Forsinkelser med kort afstand (alt under 1500 km rejse) fører til kompensation på € 250. Forsinkelser i mellemafstand (mellem 1500 km og 3500 km) kan føre til udbetalinger på op til € 400. Forsinkelser ved langdistanceflyvning (alt over 3500 km) kræver en kompensation på € 600 pr. Passager.

Kompensation for aflysning af fly

Vi udvider konstant vores evner og forbedrer denne proces for alle vores klienter. Flypenge fungerer igen med en sikkerhedsgaranti, der siger at hvis ikke vi kan skaffe dig din kompensation, så skal du heller ikke betale os en nikkel. Når du henvender dig til os for at få hjælp til at opkræve kompensation, ser vi det som et simpelt succes / fiasko-scenarie.

Læs også hvorfor du skal kende til dine flypassagerrettigheder.

Asta Sahl har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 3.485,00 kr.

Cecilie F. har fløjet med EasyJet og har modtaget: 2.900,00 kr.

Bent Kjær har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 4.650,00 kr.

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Ida Johanne har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Lars Peter Kruse har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 9.300,00 kr.

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 7.150,00 kr.

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 2.900,00 kr.

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 4.650,00 kr.

Eva Gaarsdal har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.350,00 kr.

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.450,00 kr.

Maja Thejlmann har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.650,00 kr.

© Copyright 2015 - 2018 Flypenge.dk
Firma adresse: Vestergade 18 E, 1456 København K, KBH, DK | Tel: 44224080 | Email: info@flypenge.dk.
Flypenge.dk | CVR 34593833 | Åbningstider &
Flypenge.dk Rated 4.9 / 5 based on 85 reviews. | Review Flypenge.dk