Derfor er fly den bedste måde at rejse på – Del 1.

Fly den bedste måde at rejse

I tvivl om du skal flvye eller tage båden, bilen eller toget? Stop. Her er grundene til at fly er den bedste måde at rejse på!

Det er billigt!

Det ser måske ikke sådan ud, men når du justerer for inflation, er priserne på flybilletter faktisk tæt på det laveste det nogensinde har været. Faktisk er de faldende støt i 30 år, så flere af os kan flyve end nogensinde før.

Takket være øget konkurrence, mere effektive flyvemaskiner, og muligheden for at shoppe flybilletter online, er billige flyveture en trend der ikke ligefrem stopper lige foreløbigt. og selvom vi stadig græder til prisen for flybilletter, når det er tid til at booke, er vi heldige at leve i tid, hvor udgifterne til flyvning stadig er overkommelige – relativt set. Fly den bedste måde at rejse på.

Det er sikkert!

Den gamle ordsprog om, at flyvning er den sikreste måde at rejse på, gælder stadig i dag. På daglig basis er der mere end 93.000 planlagte kommercielle flyvninger over hele verden, og alligevel kan vi gå uger eller måneder uden et styrt. Når du knuser tallene, er chancerne for, at du er ombord på et fly, der går ned, uendeligt små.

Faktisk er det mere sandsynligt, at du bliver ramt af lynet end at være i en flyulykke. Men skulle din fly faktisk gå ned, er det sandsynligt, at du stadig overlever. En undersøgelse af alle flyulykker, der fandt sted i USA mellem 1993 og 2000, viste, at mere end 90% af passagererne og besætningen overlevede.

Det er den hurtigste måde at komme frem på!

Hvis du kun har et begrænset antal dage til at rejse, og du virkelig ønsker at tilbringe kvalitetstid på din destination, er flyvning stadig dit bedste valg.

Hvis du flyver indenrigs, er det højst sandsynligt sådan, at du kan finde en flyvning, der vil flyve dig til din destination tidligt på dagen, så du kan starte din ferie, så snart du ankommer.

Hvis du vælger at køre, kan du tilbringe flere dage i bilen, før du endda ankommer, hvilket drastisk skærer ned på den tid, du kan bruge der. Og i slutningen af ​​din rejse, når du er klar til at rejse hjem, kan en flyvning få dig frem i løbet af få timer, mens det kan virke smertefuldt at køre en returrejse i bil.

Du kan være produktiv!

At bære en bærbar computer med dig, når du rejser, plus at have lidt fritid ombord på flyet, mens du er på fly, kan give dig muligheden for at være mere produktiv end hvis du kørte til din destination. Hvis du har en lang flyvning, kan det være det perfekte tidspunkt at trække computeren ud og få gjort noget arbejde, eller endda bare tage backup-fotos fra din rejse.

Mange fly på indenrigsruter tilbyder nu også inflight internet, så du kan indhente e-mails eller tjekke ind med venner og familie derhjemme. De samme internettjenester kommer snart også til internationale flyvninger, hvilket virkelig åbner mulighederne for at være produktive, mens de er i luften.

Det er den eneste smarte måde at komme nogle steder hen.

Skal du til New York? Har du en drøm i maven om en lille tur til Tahiti? Så er flyvning jo den smarteste måde at komme frem. Dagene hvor man tog en langsom båd til Europa – eller hvor som helst andre steder i verden for den sags skyld – er længe borte.

For internationale rejsende åbner flyvning næsten et ubegrænset antal muligheder, så vi kan besøge fjerne lande, opleve unikke destinationer og udforske vores planet til fulde. Mange af disse steder ville simpelthen ikke være en mulighed for de fleste af os uden moderne flyrejser, og hvis du elsker at fordybe dig i fremmede kulturer, er flyvemaskinen bogstaveligt talt dit køretøj til verden.

Læs mere i del 2 – om hvorfor fly er den bedste måde at rejse på!

Asta Sahl har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 3.485,00 kr.

Cecilie F. har fløjet med EasyJet og har modtaget: 2.900,00 kr.

Bent Kjær har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Tommy har fløjet med EasyJet og har modtaget: 4.650,00 kr.

Thea har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Ida Johanne har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Lars Peter Kruse har fløjet med Ryanair og har modtaget: 2.860,00 kr.

Leif har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 9.300,00 kr.

Henrik har fløjet med Ryanair og har modtaget: 7.150,00 kr.

Jákup har fløjet med British Airways og har modtaget: 2.900,00 kr.

Jan har fløjet med Scandinavian Airlines System og har modtaget: 4.650,00 kr.

Eva Gaarsdal har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.350,00 kr.

Anna Sofie har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 1.450,00 kr.

Maja Thejlmann har fløjet med KLM og har modtaget: 4.650,00 kr.

Linda har fløjet med Norwegian Air Shuttle og har modtaget: 4.650,00 kr.

© Copyright 2015 - 2018 Flypenge.dk
Firma adresse: Vestergade 18 E, 1456 København K, KBH, DK | Tel: 44224080 | Email: info@flypenge.dk.
Flypenge.dk | CVR 34593833 | Åbningstider &
Flypenge.dk Rated 4.9 / 5 based on 85 reviews. | Review Flypenge.dk